26 November, 2010

sedih+risau+gembira???

Assalamualaikum w.b.t..

usai sudah perjuangan di semestar ni....
perasaan bercampur2 lagi...
sedih+risau+gembira???
ni semua perasaan lepas abis exam...haruskah ade perasaan ni???
tepuk dada tanya hati sendirila...
sedih???sebab sem ni rasenye byk subjek yang akan jatuh result...
risau???takut kene repeat paper...
gembira???mestilah sebab da abis exam utk sem ni...huhu
pape pun yg terjadi, aku kene tempuh gak...
sesungguhnya jalan menuju kejayaan sentiasa ada liku2 yang harus di tempuhi...

baru je lepas tgk cite "despicable me" dgn rumet kat laptop ni...
lawak n cute2 je citer ni...hahaha
walaupun cite ni da lame keluar,aku baru je nk tgk..huhu
da abis tgk cite,ingatkan nk p men futsal dgn dak2 klas...
tp tgk jam blk,kompem diorg da abis main ni...
xjadi kuar...bukakla blog ni...huhu..

petang tadi lps abis exam trus balik bilik,solat asar,
pastu trus kuar bilik pegi pam tayar motor...
tayar motor kurang angin sampai da nk pancit da...hahaha
tak dilupa dengan kamera aku,bawak skali...
tapi ptg td takde shoot cantik pun...sbb tasik UTM da hampir
dikeringkan...mungkin nak cuci tasik kot...cuci gune ape??
mestilah guna DYNAMO!!
hahaha...
juz nk share beberape gmbr yg xbrape nk cantik untuk arini...lagi pun
tadi jumpa member kat tasik pastu sembang2 pasal kamera...
seronok bile ade kawan2 sendiri yang minat dengan kamera camni..baru ade geng..huhu
nk komen gambar, komenla...tadi pun takde mood sangat nak shoot byk gambar...
have fun!!!
Masji Sultan Ismail(MSI) UTM Skudai

ha...ingat ak tak nampakla tu...dating di sebalik pokok..

sesaje amik gambar ni..

Daku rosak dan ditinggalkan keseorangan...isk2

Ini bukan roket ye...

gambar tasik yang hampir kering..

suasana Maghrib di Tasik...

p/s :: da abis exam,bergiat aktif plak dengan PSSTLDM(Pasukan Simpanan Sukarela Tentera Laut Diraja Malaysia)!!

8 ulasan:

  1. gmbar waktu mgrib tu cntik ! hehe :) gmbar kat hotel yg cntik2. hee

    BalasPadam
  2. Hari tu ada org nk jual lens kamera.......RM450!!! Canon punya.

    BalasPadam
  3. UTM student council :: lens pe??
    scha :: kat tasik utm jela...huhu

    BalasPadam
  4. tertarik dgn gambar lampu rosak..

    "Daku rosak dan ditinggalkan keseorangan...isk2"..

    membawa byk maksud....ehm..

    anyway...like all that pic..put more next time k...like..

    -SenyuM..

    BalasPadam
  5. Tanpa Nama :: Thanx 4 da comment...insyaAllah akan di improve lg dan menambah gmbr lg...=)

    BalasPadam